Magic Science

All Courses

  /  Stiinte  /  Magic Science

Magic Science

225 lei
Instructor:
Categorii:

About this course

Varsta 9-14 ani

Deocamdata nu s-a dat drumul la inscrieri pentru acest curs

Să descoperim universul din jurul nostru prin experimente! Magic Science aduce în fața participanților experimente spectaculoase de chimie, fizică și biologie, realizarea de machete funcționale și de clipuri educaționale despre activitățile din timpul atelierelor. Experimentele sunt structurate pe mari teme științifice (precum lumina, sunetul, surse de energie, electromagnetism) iar participanții descoperă, la fiecare atelier, explicațiile științifice, înțeleg fenomenele și le reproduc la scară mică. Se lucrează practic, prin experimente în funcție de vârstele participanților, În cadrul cursului li se prezintă și li se arată copiilor cum se întâmplă anumite fenomene uneori, copiii realizând individual experimente, în funcție de tema abordată. Se lucrează atât colectiv cât și individual. Grupele sunt formate din minim 10 copii, maxim 25 de copii. Cursul cuprinde 6 ședințe, în fiecare ședință fiind vizată o altă temă. Este o ședință pe săptămână a câte o oră jumătate fiecare ședință.

Alti coordonatori Magic Science

Profesor de fizica
Profesor de fizica

Syllabus

Magic Science Să descoperim universul din jurul nostru prin experimente! Magic Science aduce în fața participanților experimente spectaculoase de chimie, fizică și biologie, realizarea de machete funcționale și de clipuri educaționale despre activitățile din timpul atelierelor. Experimentele sunt structurate pe mari teme științifice (precum lumina, sunetul, surse de energie, electromagnetism) iar participanții descoperă, la fiecare atelier, explicațiile științifice, înțeleg fenomenele și le reproduc la scară mică.

Reviews

Our course begins with the first step for generating great user experiences: understanding what people do, think, say, and feel. In this module, you’ll learn how to keep an open mind while learning.

0 Rated 0 out of 0 Ratings

5 stars 0

4 stars 0

3 stars 0

2 stars 0

1 stars 0