Pachet WE DO Robotics avansati +”Creativ”

Saptamana 1

Saptamana 2

Saptamana 3

Saptamana 4

Saptamana 5

Saptamana 6

All Courses

  /  Robotica  /  Pachet WE DO Robotics avansati +”Creativ”

Pachet WE DO Robotics avansati +”Creativ”

480 lei
Instructor:
Categorii:

About this course

Varsta: 8-12 ani

Cursul cuprinde 2 module. Fiecare modul este format din 6 ședințe.

Modulul Avansati consta in construirea robotilor dupa instructiuni pas cu pas si programarea lor dupa sugestie de programare.

Modulul Avansati „Creativ” consta in construirea robotilor dupa o imagine (fara instructiuni pas cu pas) si programarea lor in functie de cerinte (fara sugestie de programare).

Aceste pachet de 2 module se adreseaza doar copiilor peste 8 ani deoarece necesita atentie maxima la detalii de constructie iar dar si intelegerea in profunzime a limbajului de programare. Este un prin pas in pregatirea copiilor pentru viitoare competitii de Robotica.

Copilul la sfârșitul cursului va fi capabil să își construiască un robot în funcție de tema dată, să își creeze un limbaj propriu de programare și să modifice atât robotul cât și limbajul în funcție de condițiile terenului de testare. Roboții sunt autonomi fiind conectați prin bluethoot și execută mai multe sarcini.

Se utilizează kiturile LEGO WEDO 2.0. Sunt grupe de 10 copii. Fiecare copil lucrează individual pe kitul său. Stau la masă doi copii, fiecare cu kitul lui, laptopul/tableta fiind comună, executând limbajul de programare aferent pe rând. La finalul fiecărei ședințe robotul se demontează.

Sunt 2 module a cate 6 ședințe, o sedinta in fiecare săptămână. O ședință durează o oră jumătate.

Other Instructors

Presedinte Asociatie si Coordonator Ateliere

Alina este coordonator al atelierului WeDo Lego. De profesie cadru didactic, ea se ocupă de clasele primare ale Liceului de Artă Sibiu încă din 2010. Crede în pasiunea pusă la locul de muncă, în puterea educației, a inițiativei și implicării în proiecte diverse.

Coordonator ateliere

Paula este coordonator al atelierului WeDo Lego. Cea mai mare bucurie in cadrul atelierului este "mandria copiilor care reusesc singuri sa realizeze modele functionale". Crede ca educatia este singura sansa de a fi mai buni, iar educatia nonformala, facuta cu pasiune si bucurie de ambele parti, nu poate decat sa fie un drum mai scurt spre oameni mai buni.

Coordonator ateliere

Syllabus

WeDo Lego își propune printr-o manieră atractivă, bazată atât pe teorie, dar mai ales pe joacă (activitatea preferată a copiilor) să îi învețe pe cei mici despre principiile de bază ale științelor naturii, fizicii, matematicii și ingineriei cu ajutorul kiturilor educaționale motorizate și programabile. Folosind jucăriile lor preferate - Lego® - cu soft-ul și activitățile curriculare, copiii pot construi, programa și controla roboți.

Saptamana 1

Saptamana 2

Saptamana 3

Saptamana 4

Saptamana 5

Saptamana 6

Reviews

Our course begins with the first step for generating great user experiences: understanding what people do, think, say, and feel. In this module, you’ll learn how to keep an open mind while learning.

0 Rated 0 out of 0 Ratings

5 stars 0

4 stars 0

3 stars 0

2 stars 0

1 stars 0