WE DO Robotics avansati „Creativ”

Saptamana 1

Saptamana 2

Saptamana 3

Saptamana 4

Saptamana 5

Saptamana 6

All Courses

  /  Robotica  /  WE DO Robotics avansati „Creativ”

WE DO Robotics avansati „Creativ”

270 lei
Instructor:
Categorii:

About this course

Varsta: 8-12 ani

Acest modul se adreseaza doar copiilor peste 8 ani si consta in constructia de roboti dupa tema data fara instructiuni pas cu pas. Programarea de asemenea este facuta dupa tema data fara sugestii. Este un prin pas in pregatirea copiilor pentru viitoare competitii de Robotica.

Cursuri de robotică și programare pentru copii. Cursul cuprinde 6 ședințe și vizează:

– aprofundarea unui limbaj de programare vizual

– construcția de roboți după o singura imagine, si instructiuni generale doar.

– dezvoltarea motricității fine,

– dezvoltarea gândirii critice,

– dezvoltarea capacității de a rezolva problemele apărute,

– dezvoltarea creativității,

– munca în echipă.

Copilul la sfârșitul cursului va fi capabil să își construiască un robot în funcție de tema dată, să își creeze un limbaj propriu de programare și să modifice atât robotul cât și limbajul în funcție de condițiile terenului de testare. Roboții sunt autonomi fiind conectați prin bluethoot și execută mai multe sarcini.

Se utilizează kiturile LEGO WEDO 2.0. Sunt grupe de 10 copii. Fiecare copil lucrează individual pe kitul său. Stau la masă doi copii, fiecare cu kitul lui, laptopul/tableta fiind comună, executând limbajul de programare aferent pe rând. La finalul fiecărei ședințe robotul se demontează.

Sunt 6 ședințe, una în fiecare săptămână. O ședință durează o oră jumătate. Inscrieri pentru grupa de JOI ora 17 incepand cu 5 februarie

Other Instructors

Presedinte Asociatie si Coordonator Ateliere

Alina este coordonator al atelierului WeDo Lego. De profesie cadru didactic, ea se ocupă de clasele primare ale Liceului de Artă Sibiu încă din 2010. Crede în pasiunea pusă la locul de muncă, în puterea educației, a inițiativei și implicării în proiecte diverse.

Coordonator ateliere

Paula este coordonator al atelierului WeDo Lego. Cea mai mare bucurie in cadrul atelierului este "mandria copiilor care reusesc singuri sa realizeze modele functionale". Crede ca educatia este singura sansa de a fi mai buni, iar educatia nonformala, facuta cu pasiune si bucurie de ambele parti, nu poate decat sa fie un drum mai scurt spre oameni mai buni.

Coordonator ateliere

Syllabus

WeDo Lego își propune printr-o manieră atractivă, bazată atât pe teorie, dar mai ales pe joacă (activitatea preferată a copiilor) să îi învețe pe cei mici despre principiile de bază ale științelor naturii, fizicii, matematicii și ingineriei cu ajutorul kiturilor educaționale motorizate și programabile. Folosind jucăriile lor preferate - Lego® - cu soft-ul și activitățile curriculare, copiii pot construi, programa și controla roboți.

Saptamana 1

Saptamana 2

Saptamana 3

Saptamana 4

Saptamana 5

Saptamana 6

Reviews

Our course begins with the first step for generating great user experiences: understanding what people do, think, say, and feel. In this module, you’ll learn how to keep an open mind while learning.

0 Rated 0 out of 0 Ratings

5 stars 0

4 stars 0

3 stars 0

2 stars 0

1 stars 0