TABARA Summer STEAM iulie 2020

Loading Evenimente
12 iul.

TABARA Summer STEAM iulie 2020

iulie 12 @ 16:00 - iulie 17 @ 16:00
980ron
TABĂRA „SUMMER STEAM”

Echipa Științescu Hub își dorește și în acest an să le ofere copiilor curioși și pasionați de știință o tabăra de neuitat. Ne intoarcem la Casa Bunicilor pentru a construi experiențe de neuitat. Copiii învață să-și pună întrebări și să caute răspunsuri în tot ce îi înconjoară. Copiii curioși sunt copiii sănătoși, fericiți. Ateliere ce vor face ca vara să fie STEAM prin intermediul taberei sunt:

1. Robotica și programare
Copiii află principiile de bază ale științelor naturii, fizicii, matematicii și ingineriei cu ajutorul kiturilor educaționale motorizate și programabile. Cu roboțeii WeDo copiii vor descoperi mediul inconjurător prin prisma fenomenelor naturii. Vor lucra în echipă și vor face primii pași în programare sau își vor îmbogăți cunoștințele.

2. Orientare turistică
Folosind busolele copiii vor învăța să se orienteze într-o zonă special amenajată pentru ei. Vor căuta indicii spre o comoară bine ascunsă. Traseul este unul sigur fiind pregătit înainte de coordonator.

3.Tradiții românești
Să facem pâine!
– Nu am uitat că suntem un popor plin de tradiții.Copiii vor învăța să facă pâine de casă și vor afla că aceasta e mai sănătoasă.
Vizităm satul !
– Copiii vor vizita satul unde vor fi cazați (inclusiv biserica cetate).
– Copiii vor afla istoria și tradiția satului.

Sa invatam despre albine!

„Bunicul” de la Casa bunicilor ne explica cu rabdare despre lumea fascinanta a albinelor iar la final degustam si mierea delicioasa!

4.Dimineața facem sport!!
Dimineața ne trezim voioși. Ne antrenăm grupele musculare și insistăm pe postura corectă a corpului. Continuăm cu jocuri de echipă și de anduranță, cu concursuri și terminăm cu jocurile copilăriei. Locația deține o gradina imensa cu trambulina, tiroliana si livada.

5. Să fim prezentatori!
Ne uităm zilnic la televizor dar acum a venit momentul ca cei mici să învețe să-și creeze propria emisiune. Vorbim la microfon, înregistrăm cu reportofunul știri, le prelucrăm și le prezentăm în cadrul emisiunii noastre. Exercițiile de dicție nu vor lipsi.Copiii vor afla cum să-și stăpânească emoțiile și cum să cucerească publicul cu o știre bine spusă și care sunt cele mai importante tehnici de prezentare (voce, gestică, mimică).

6.Pictăm/modelăm la ceas de seară.
Spre seară redăm prin imagini ce am trăit/ ce am simțit pe parcursul zilei. Sentimentele pot fi exprimate prin culori.În ultima seară vom crea suveniruri inspirate din cultura locală, din tradițiile și obiceiurile românești pentru cei de acasă. Elevii vor pleca acasă cu un cd-Tabara in imagini.

7. Bătaie cu apă
Daca timpul ne permite vom organiza o memorabila „bataie cu apa”. Plecăm din tabără mai relaxați și pregătiți de noi provocări.

8. Petrecere la foc de tabara

Copiii iubesc petrecerile si focurile de tabara. O petrecere langa un foc de tabara se anunta a fi un succes!

 

DETALII DESPRE TABĂRĂ
CÂND?
SERIA Iulie 12 – 17 iulie 2020

UNDE?
Garbova, Pensiunea: Casa Bunicilor

CÂTE LOCURI?
20 locuri

CINE PARTICIPĂ?
– copii cu vârste cuprinse între 6 ani si 9 ani

ALTE DETALII
– transportul se face de către fiecare familie sau la cerere ne ocupăm noi contra cost

Inscrieri pe : https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdg14cQfYBT_8j78svwraOZNYB5HFMW4Me86EV89NR-dGY_Ig/viewform?ts=5e1713f0

 

 

CÂT COSTĂ? 980 lei/copil – 5 NOPȚI

dupa inscriere veti fi contactactati cu rugamintea de a achita un avans de 200 de lei pana in 20 Martie ce va garanteaza rezervarea locului.

se poate plăti și în 2 rate
Plata se face în contul asociației : RO89BACX0000001299880001 deschis la Unicredit Sibiu cu mentiunea ”Tabara IULIE-numele copilului”

Vacanta aceasta o sa fie memorabila la Casa bunicilor, Garbova!
Vom sta toata ziua in aer liber, vom experimenta (la propriu) fenomene fizice si ne vom pregati de viitor construind roboti dar vom cauta si istoria locurilor si traditiile
Camerele mari aranjate cu gust, gradina generoasa cu pomi fructiferi, foisorul si mesele pregatite cu drag, speram sa le ramana copiilor in amintire ca o saptamana reusita de vacanta.

Event Details

Date: iulie 12 @ 16:00 - iulie 17 @ 16:00
Time: 16:00 - 16:00
Venue: Garbova
Address: Garbova
Organizer Name: Stiintescu HUB