Olimpiu Roca

Olimpiu Roca

Profesor de fizica

Olimpiu este fizician, absolvent al Universității "Babeș Bolyai" din Cluj Napoca, Facultatea de Fizică. Are o experiență de peste 30 de ani în fizică aplicată și în prezent este profesor de fizică în învățământul preuniversitar din Sibiu. Aura este profesoară de fizică, membră a echipei Magic Science. La fel ca în numeroasele proiecte educaționale pe care le-a coordonat de-a lungul carierei, și aici, la atelierul Magic Science își dedică priceperea pentru atragerea elevilor spre studiul, cu interes și bucurie, al științelor

Hello! This is my story.

Olimpiu este coordonatorul atelierului Magic Science. Cu o experiență de peste 30 de ani în fizica aplicată, azi, ca profesor, Olimpiu e preocupat de a găsi căi pentru  trezirea interesului elevilor pentru știință și de a-i face să o îndrăgească.

Aura este profesoară de fizică, membră a echipei Magic Science. La fel ca în numeroasele proiecte educaționale pe care le-a coordonat de-a lungul carierei, și aici, la atelierul Magic Science își dedică priceperea pentru atragerea elevilor spre studiul, cu interes și bucurie, al științelor.

My Education

Harvard University

MBA from Harvard Business School

University of Michigan

BBA (2006)

Harvard University

Section UX & UI design (2008)

My Experience

Google

Head of Industry

Self - employed

Professor and Consultant