WE DO Robotics avansati

Saptamana 1

Saptamana 2

Saptamana 3

Saptamana 4

Saptamana 5

Saptamana 6

All Courses

  /  Robotica  /  WE DO Robotics avansati

WE DO Robotics avansati

300 lei
Instructor:
Categorii:

About this course

Varsta: 8-12 ani sau copii care au terminat modulul WE DO Robotics incepatori GRUPE DISPONIBILE: Luni ora 18,  Miercuri ora 16, Joi ora 16, Joi ora 18 Sambata ora 10

Cursuri de robotică și programare pentru copii. Cursul cuprinde 6 ședințe și vizează:

– achiziția și aprofundarea unui limbaj de programare vizual

– construcția de roboți după o schemă dată, ce se derulează pas cu pas.

– dezvoltarea motricității fine,

– dezvoltarea gândirii critice,

– dezvoltarea capacității de a rezolva problemele apărute,

– dezvoltarea creativității,

– munca în echipă.

Copilul la sfârșitul cursului va fi capabil să își construiască un robot în funcție de tema dată, să își creeze un limbaj propriu de programare și să modifice atât robotul cât și limbajul în funcție de condițiile terenului de testare. Roboții sunt autonomi fiind conectați prin bluetooth și execută mai multe sarcini.

Se utilizează kiturile LEGO WEDO 2.0. Sunt grupe de 10 copii. Fiecare copil lucrează individual pe kitul său, executând limbajul de programare aferent . La finalul fiecărei ședințe robotul se demontează.

Sunt 6 ședințe, una în fiecare săptămână. O ședință durează o oră jumătate.

Inscriere si plata online – se achizitioneaza cursul cu plata online sau cu plata cash la primul curs in ultimul pas al comenzii. Se garanteaza rezervarea locului instantaneu

Other Instructors

Presedinte Asociatie si Coordonator Ateliere

Alina este coordonator al atelierului WeDo Lego. De profesie cadru didactic, ea se ocupă de clasele primare ale Liceului de Artă Sibiu încă din 2010. Crede în pasiunea pusă la locul de muncă, în puterea educației, a inițiativei și implicării în proiecte diverse.

Coordonator ateliere

Paula este coordonator al atelierului WeDo Lego. Cea mai mare bucurie in cadrul atelierului este "mandria copiilor care reusesc singuri sa realizeze modele functionale". Crede ca educatia este singura sansa de a fi mai buni, iar educatia nonformala, facuta cu pasiune si bucurie de ambele parti, nu poate decat sa fie un drum mai scurt spre oameni mai buni.

Syllabus

WeDo Lego își propune printr-o manieră atractivă, bazată atât pe teorie, dar mai ales pe joacă (activitatea preferată a copiilor) să îi învețe pe cei mici despre principiile de bază ale științelor naturii, fizicii, matematicii și ingineriei cu ajutorul kiturilor educaționale motorizate și programabile. Folosind jucăriile lor preferate - Lego® - cu soft-ul și activitățile curriculare, copiii pot construi, programa și controla roboți.

Saptamana 1

Saptamana 2

Saptamana 3

Saptamana 4

Saptamana 5

Saptamana 6

Reviews

Our course begins with the first step for generating great user experiences: understanding what people do, think, say, and feel. In this module, you’ll learn how to keep an open mind while learning.

0 Rated 0 out of 0 Ratings

5 stars 0

4 stars 0

3 stars 0

2 stars 0

1 stars 0