Conținut curs
Atelierele lunii februarie
Cunoscută în trecut și ca „luna lupilor”, februarie era o lună geroasă, cu zăpezi și viscole. „Făurar” reprezenta pregătirea fierarilor pentru primăvară, ascuțirea plugurilor, făurirea potcoavelor noi pentru cai, dar și restul uneltelor. Februarie, deși considerată capricioasă și aprigă, este o lună plină de sărbători și superstiții care prevestesc vremea. Bunul mers al casei și dragostea sunt și ele legate de a doua lună din an. Astfel, în ultima luna de iarnă, noi ne-am propus să explorăm 4 tehnici noi în cadrul celor 4 întâlniri de sâmbătă: origami, colografie, scrape art și tissue art.
0/3
Atelier de arta pentru copii
Despre lecție

Peisajele pe care le oferă orașul Sibiu sunt mereu fascinante, datorită diverșilor factori naturali dar în special munților Făgăraș, care pot fi surprinși din diverse locuri din oraș. Lanțul muntos oferă imagini și fotografii surprinzătoare și ne amintește, chiar și atunci când orașul se dezgheață, de aventurile înzăpezite ale iernii. Cu imaginea lor în minte, vom crea o vedere texturată a munților Făgăraș văzuți din Sibiu.

Pictura texturată va reieși din combinarea șervețelului de hârtie cu culori acrilice, apă și adeziv lichid, bază din care vom realiza vederea.

Înregistrări: https://forms.gle/pULXPzueWLvawAsR6

Număr maxim: 10 artiști.

Vârsta recomandată: 5+.

Prețul atelierului: 65 lei care pot fi achitați fie în numerar la Științescu Hub în ziua atelierului, fie prin transfer bancar în contul asociației ANTS RO14INGB0000999914573745, cu mențiunea în detalii tranzacție: Numele dumneavoastră și textul „Donație atelier Științescu Hub – (numele atelierului)”. În cazul transferului bancar, vă rugăm să prezentați dovada plății la atelier.