Conținut curs
Atelierele lunii februarie
Cunoscută în trecut și ca „luna lupilor”, februarie era o lună geroasă, cu zăpezi și viscole. „Făurar” reprezenta pregătirea fierarilor pentru primăvară, ascuțirea plugurilor, făurirea potcoavelor noi pentru cai, dar și restul uneltelor. Februarie, deși considerată capricioasă și aprigă, este o lună plină de sărbători și superstiții care prevestesc vremea. Bunul mers al casei și dragostea sunt și ele legate de a doua lună din an. Astfel, în ultima luna de iarnă, noi ne-am propus să explorăm 4 tehnici noi în cadrul celor 4 întâlniri de sâmbătă: origami, colografie, scrape art și tissue art.
0/3
Atelier de arta pentru copii
Despre lecție

O noapte de februarie senină, dar înghețată.

Un cer întunecat, dar sclipitor.

Un oraș adormit, dar plin de viață.

Muza creației ne va fi opera „Noapte înstelată” realizată de pictorul impresionist Vincent van Gogh, pe care o vom reinterpreta prin tehnica „scrape art”. Pentru van Gogh, noaptea înstelată reprezenta o metaforă pentru misterul Universului. Și pentru micii artiști acest atelier va reprezenta un mister, căci opera finală se va dezvălui în două piese doar la final și va surprinde individualitatea și inspirația de moment a fiecărui participant.

Înregistrări: https://forms.gle/umDfHFmMTrLgZYjbA

Număr maxim: 10 artiști.

Vârsta recomandată: 5+.

Prețul atelierului: 65 lei care pot fi achitați fie în numerar la Științescu Hub în ziua atelierului, fie prin transfer bancar în contul asociației ANTS RO14INGB0000999914573745, cu mențiunea în detalii tranzacție: Numele dumneavoastră și textul „Donație atelier Științescu Hub – (numele atelierului)”. În cazul transferului bancar, vă rugăm să prezentați dovada plății la atelier.