Bine ati venit in magazinul nostru cu experimente!

La Stiintescu HUB  celebram creativitatea si curiozitatea naturala a copiilor dar dorim sa venim si in ajutorul  parintilor sa ofere si in mediul familial experiente pozitive de invatare.

Alege dintre kiturile de experimente propuse de noi si descopera ca, pentru copilul tau, stiinta poate fi distractiva iar fenomenele explicate raman in memorie pana cand vor fi de folos la scoala. Toate experimentele au fost testate de copii intre 6-13 ani si au fost primite cu entuziasm!

Pentru inceput am gandit 5 kituri de experimente. Am continuat cu 5 kituri a cate 10 experimente! Lucram mereu la altele noi!
Kiturile pe care le veti primi, pe langa tot ceea ce este necesar experimentului ales, contin si explicatia  fenomenului/procesului vizat.
Fiind la inceput, spiridusii Stiintescu Hub lucreaza cat pot de repede pentru a onora comenzile insa nu intotdeauna vom putea livra de pe stoc, s-ar putea sa aiba nevoie de 48 de ore de cand primim comanda si pana o predam curierului. Va multumim pentru rabdare!