Raluca Davidel

Raluca Davidel

Raluca este coordonatoarea atelierului "Descoperă arhitectura"! De profesie arhitectă, cu aprofundare în studii europene de urbanism la Universitatea Bauhaus (Weimar, Germania) are o experiență de peste 15 ani în planificare strategică, design și regenerare urbană în multiple orașe europene. În ultimul an a început să-și dedice o parte din timp implicării în diferite proiecte educaționale, fiind din ce în ce mai convinsă că de educarea arhitecturală timpurie a copiilor depinde cât de prietenoase vor fi orașele viitorului pentru oameni și cât de sustenabil vom ști să folosim resursele avute la dispoziție.

Raluca este coordonatoarea atelierului „Descoperă arhitectura”! De profesie arhitectă, cu aprofundare în studii europene de urbanism la Universitatea Bauhaus (Weimar, Germania) are o experiență de peste 15 ani în planificare strategică, design și regenerare urbană în multiple orașe europene.
În ultimul an a început să-și dedice o parte din timp implicării în diferite proiecte educaționale, fiind din ce în ce mai convinsă că de educarea arhitecturală timpurie a copiilor depinde cât de prietenoase vor fi orașele viitorului pentru oameni și cât de sustenabil vom ști să folosim resursele avute la dispoziție.