Sa descoperim plantele

Nivel curs : beginner
Ore: 6
Wishlist Partajează
Partajează cursul
Legătură la pagină
Partajează pe media socială
Spread the love

🌿 Micii Exploratori ai Arborilor din Parcul Sub Arini! 🌿

Îi invităm pe micii exploratori la un atelier captivant, unde descoperirea și învățarea se împletesc într-o aventură plină de culoare și cunoaștere. Cu tema centrală „Descoperirea Arborilor din Parcul Sub Arini”, acest atelier unic și interactiv îi va ghida pe copii printr-o călătorie palpitantă de recunoaștere a naturii înconjurătoare. INSCRIE-TE ACUM

🍃 Ce îl așteaptă pe micul tău explorator?

✔️ Experiența în 4 Sesiuni: Atelierul nostru este organizat în 4 sedințe distincte, fiecare axată pe descoperirea a 7 specii de arbori și arbuști. Astfel, copiii vor învăța să recunoască și să identifice 28 de arbori și arbuști, dezvoltându-și abilități de observație remarcabile.

Sesiunile cuprind descoperirea următoarelor specii:

Sesiunea 1: arin negru, castan porcesc, alun, frasin, salcâm, glădiță, Catalpa
Sesiunea 2: arțar, arțar negru, jugastru, paltin de câmp, platan, tisă, Ginko biloba
Sesiunea 3: stejar, stejar american, pin roșu, pin negru, salcie, iederă, chiparos de California
Sesiunea 4: tei, carpen, mesteacăn, mălin, nuc, sânger, lemn câinesc

🍂 Caiete-Herbar Unice: Fiecare copil va crea propriul caiet-herbar personal, în care vor lipi frunze frumos presate și uscate. Acesta va fi un album minunat al descoperirilor lor și un obiect de mândrie pe care îl pot împărtăși cu familia și prietenii.

🗺️ Coordonate GPS prin Coduri QR: Fiecare frunză presată va fi însoțită de un cod QR unic. Copiii vor învăța să folosească tehnologia pentru a accesa coordonatele GPS ale arborelui din care a fost culeasă frunza. Astfel, vor înțelege mai profund legătura dintre arbore și mediul său.

🔬 Jocuri cu Microscop Digital: În cadrul atelierului, copiii vor fi introduși în lumea minunată a microscopului digital. Vor explora detalii uluitoare ale frunzelor și texturilor acestora, dezvoltându-și curiozitatea științifică într-un mod interactiv.

🌞 Detalii despre Atelier:

Durata: 4 săptămâni (1 sesiune pe săptămână)
Vârsta recomandată: ani 6+
Grupuri Reduse: Pentru a asigura o experiență personalizată și interacțiunea adecvată, locurile sunt limitate.

🌟 Înscrieți acum micul explorator la atelierul nostru și oferiți-i o oportunitate de a învăța și se bucura de natură într-un mod unic și captivant.

Pentru orice întrebări sau detalii suplimentare, coordonatoarea atelierului, Mihaela Sava, poate fi contactată la numărul de telefon 0742 292 970.


Spread the love

Ce vei învăța?

  • sa identifice 28 de tipuri de arbori
  • sa foloseasca microscopul digital
  • sa construiasca un ierbar

Student Ratings & Reviews

No Review Yet
No Review Yet