Conținut curs
Atelierele lunii Martie
Cunoscută în trecut și ca „luna lupilor”, februarie era o lună geroasă, cu zăpezi și viscole. „Făurar” reprezenta pregătirea fierarilor pentru primăvară, ascuțirea plugurilor, făurirea potcoavelor noi pentru cai, dar și restul uneltelor. Februarie, deși considerată capricioasă și aprigă, este o lună plină de sărbători și superstiții care prevestesc vremea. Bunul mers al casei și dragostea sunt și ele legate de a doua lună din an. Astfel, în ultima luna de iarnă, noi ne-am propus să explorăm 4 tehnici noi în cadrul celor 4 întâlniri de sâmbătă: origami, colografie, scrape art și tissue art.
0/3
Atelier de arta pentru copii
Despre lecție

Vincent van Gogh este unul dintre cei mai faimoși pictori ai lumii. Când începi școala, una dintre primele lucrări de artă la care te vei uita vreodată este probabil „Floarea soarelui” lui Van Gogh. Acest tablou este foarte faimos. Privește galbenul strălucitor și modul în care fiecare fir de floarea-soarelui este pictat diferit.
Van Gogh a pictat un total de 11 lucrări cu floarea-soarelui ca subiect principal. Seria a fost menită să formeze un triptic și să simbolizeze recunoștința. Studiul culorilor calde, studiul formelor organice, vor face parte din procesul de învățare pentru a reproduce faimoasa, “Sunflowers” (1888) a lui Van Gogh. De această dată vom lucra timp de 2 ore atât în creion cât șii în culoare.
Curioși?
Detalii și înregistrări: https://forms.gle/AbXYTcBX3nBruPpC8